Serveis que li ofereix Proacit

Proacit posa el know-how i personal tècnic altament qualificat a disposició dels projectes i serveis que ens demanden els nostres clients.

Desenvolupem projectes d’automatització i informàtica industrial, aplicant solucions adaptades a les necessitats del procés. Per això, plantegem des de l’inici, una metodologia i una planificació que ens permet mantenir un contacte continuat amb el nostre client durant totes les fases del projecte, utilitzant entre altres, eines que ens brinden les noves tecnologies com pot ser l’intercambi documental des del nostre lloc web.

La nostra flexibilitat ens permet oferir el desenvolupament complert o parcial del projecte en totes les seves fases:

Subministrament d’equips

Documentació técnica

En tots els projectes, oferim al client la possibilitat d’incloure dins del nostre abast equips de primeres marques per a motors, vàlvules, instruments, etc.. a preus competitius i amb la garantia de compliment amb tots els requisits especificats.

Documentació técnica

Documentació técnica

Realitzem in-situ tota l’enginyeria de detall per al projecte d’automatització:

 • Plànols d’armaris elèctrics i de control.
 • Llaços de control.
 • Fulls d’especificacions.
 • Llistats de calbes.
 • Llistats de consumidors.
 • Plànols de xarxa de terres, etc...

Fabricació d’armaris elèctric, de control i d’analitzadors

Documentació técnica

Segons la especificació del projecte, realitzem el disseny dels armaris. Una vegada fabricats realitzem les proves segons els nostres protocols de verificació.

Muntatge elèctric i instrumentació

Documentació técnica

En determinats projectes d’automatització, caracteritzats per la seva dificultat, termini d’execució o be per ser un claus en ma, incorporem dintre del nostre abast el muntatge tant elèctric com d’instrumentació. Per això disposem de personal amb mes de 15 anys d’experiència dirigint obres, que ens garantitza l’èxit en qualitat i terminis.

Automatització del procés (programació del sistema de control i visualització)

Documentació técnica

Es una de les línies de negoci en las que la nostra empresa porta mes temps treballant, comptant amb el suport d’algunes dels mes importants fabricants del mercat de la automatització, i intentant que els resultats de les nostres implementacions i investigacions puguin aplicar-se en la innovació i desenvolupament dels processos industrials.

Treballem per a les empreses mes importants d’Espanya especialitzades en el sector alimentari, energètic i químic principalment.

Entre les nostres implementacions es troben marques com ABB, Schneider o Siemens.

Arquitectura de Comunicacions

Documentació técnica

En els projectes d'automatització poden aparèixer diferents xarxes de comunicació, suportades sota cable de coure o fibra òptica:

 • Xarxa Ethernet.
 • Xarxa Profibus.
 • Xarxa Profibus PA.
 • Xarxa ASi.
 • Xarxa Profinet, etc.

Es per això, que dintre del pla de formació intern de Proacit, es potencia de manera especial, l’estar al dia de les noves xarxes, protocols, etc... de comunicacions.

Adquisició, Gestió, Emmagatzematge y Seguretat de la informació del procés

Documentació técnica

Després de rebre formació en Estats Units, disposem d’un departament específic per a la implementació de sistemes d’informació de planta. La nostra experiència s’estén a mes de 40 instal·lacions realitzant implementacions en altres continents. Mitjançant aquest sistema podem visualitzar la informació de procés en PC’s, PDA o via Internet en temps real.

Hem realitzat implementacions on s’han instal·lat i configurat interfases que permeten l’adquisició de les dades de sistemes tant diversos com Schneider (Citect), Siemens (S7-400, S7-300, WinCC, PCS7), ABB (XA800), Yokowaga (CS3000), Emerson (DeltaV), Honeywell, RNI, Foxboro.

Els protocols de comunicació utilitzats per a contectar-nos amb els diferents sistemes han estat via Ethernet (TCP/IP), Profibus, Rs232, Modbus Rs232, Modbus TCP/IP i propis.

Proves i Posada en Marxa

Documentació técnica

Els equips de posada en marxa s’adapten a les característiques de cada projecte, podent formar equips de tècnics amb personal de camp (elèctrics o instrumentistes).

Formació técnica

Documentació técnica

A les nostres oficines disposem de sala de formació, totalment condicionada, on impartim formació específica i a mida per a cada client, principalment d’autòmats de control i del sistema d’adquisició de dades.

En moltes ocasions la formació forma part del projecte que estem realitzant i va orientat principalment a operadors i personal de manteniment.

Servei postvenda

Documentació técnica

La proximitat i el contacte continuat amb el nostre client ens permet oferir serveis com Retens 24h/365 dies.

Assistències tècniques presencials o mitjançant connexions remotes amb els PLC’s, Sistemes de Control o Equips Informàtics.